George MacKay

George MacKay

George MacKay
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.3.1992

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

Avustralya asıllı İngiliz aktör.

İlk kez 2003 yılında Peter Pan filmiyle kameralar karşısına geçti. The Boys Are Back (2009), How I Live Now (2013), Sunshine on Leith (2013), For Those in Peril (2013), Captain Fantastic (2016) ve Ophelia (2018) gibi yapımlardaki rolleriyle tanınmıştır. For Those in Peril filmindeki Aaron rolüyle En İyi Erkek Oyuncu İskoç BAFTA ödülünü kazandı.

Filmografi

2019 1917
2019 True History of the Kelly Gang
2019 A Guide to Second Date Sex
2018 Where Hands Touch
2018 Ghost Stories
2018 Been So Long
2018 Doublethink (Kısa Film)
2018 Ophelia
2017 Infinite (Kısa Film)
2017 Karanlık Sır
2017 French Exchange (Kısa Film)
2016 Narrated By (Kısa Film)
2016 Captain Fantastic
2015 Fuel to Fire (Kısa Film)
2014 Onur
2014 Bypass
2013 Pieces (Kısa Film)
2013 Seninle Yaşıyorum
2013 Edinburgh'ta Aşk
2013 For Those in Peril
2013 Breakfast With Jonny Wilkinson
2012 Savaşın Çocukları
2011 The Devil's Dosh (Kısa Film)
2011 Hunky Dory
2009 The Boys Are Back
2008 Defiance
2006 The Thief Lord
2003 Peter Pan

Televizyon

2018 To Provide All People (TV Filmi)
2016 11.22.63 (Mini Dizi)
2016 Neil Gaiman's Likely Stories (Mini Dizi)
2015 The Outcast (Mini Dizi)
2012 Birdsong (Mini Dizi)
2012 The Best of Men (TV Filmi)
2007 The Old Curiosity Shop (TV Filmi)
2006 Johnny and the Bomb (Mini Dizi)
2006 Tsunami: The Aftermath
2005 Footprints in the Snow (TV Filmi)
2005 The Brief
2004 Rose and Maloney

Görev Aldığı Yapımlar

George MacKay Fotoğrafları

George MacKay Haberleri