George Peppard

George Peppard

George Peppard
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.10.1928

Ölüm Tarihi: 8.5.1994

Doğum Yeri: Michigan, ABD

George Peppard ( d. 1 Ekim 1928 - ö. 8 Mayıs 1994 ) ABD'li aktör.

Kariyerinin ilk dönemindeki en önemli rolü Audrey Hepburn ile Breakfast at Tiffany's (1961) filmidir, ancak en tanınmış rolü 1980'lerin televizyon dizisi A Takımı'nda komando takımının puro içen lideri rolünü canlandırdığı Albay John 'Hannibal' Smith rolüdür.

George Peppard, 8 Mayıs 1994'te Los Angeles şehrinde, 1992 yılında yakalanmış olduğu akciğer kanserine bağlı komplikasyonlardan hayata gözlerini yumdu. Dearborn / Michigan'da NorthView mezarlığına defnedilmiştir.
Filmografi

  The Tigress (1992)
  Ultra Warrior (1990)
  A Takımı (1983-1987)
  Hit Man (1982)
  Race for the Yankee Zephyr (1981)
  Your Ticket Is No Longer Valid (1981)
  Battle Beyond the Stars (1980)
  From Hell to Victory (1979)
  Five Days from Home (1979)
  Damnation Alley (1977)
  Doctors' Hospital (1975-76)
  Mid-Air Crash (TV) (1975)
  Newman's Law (1974)
  The Groundstar Conspiracy (1972)
  One More Train to Rob (1971)
  Cannon for Cordoba (1970)
  The Executioner (1970)
  Pendulum (1969)
  House of Cards (1968)
  What's So Bad About Feeling Good? (1968)
  P.J. (1968)
  Rough Night in Jericho (1967)
  Tobruk (1967)
  The Blue Max (Öldürme Emri) (1966)
  The Third Day (1965)
  Operation Crossbow (1965)
  The Carpetbaggers (1964)
  The Victors (1963)
  How the West Was Won (Batının Zaferi) (1962)
  Breakfast at Tiffany's (Çılgınlar Kraliçesi)(1961)
  The Subterraneans (1960)
  Home from the Hill (1960)
  Pork Chop Hill (Mücadele Tepesi) (1959)
  The Strange One (1957)

Görev Aldığı Yapımlar

George Peppard Fotoğrafları

George Peppard Haberleri

Portreler