George Tillman Jr.

George Tillman Jr.

George Tillman Jr.
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 26.1.1969

Doğum Yeri: Wisconsin, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Soul Food (1997), Men of Honor (2000) ve Berber Dükkanı seri filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Sessiz Kalma
2015 Seninle Bir Ömür
2013 The Inevitable Defeat of Mister & Pete
2010 Faster
2009 Notorious
2000 Onurlu Bir Adam
1997 Soul Food
1995 Scenes for the Soul
1992 Paula (Kısa Fİlm)

Televizyon

2020 For Life
2019 This Is Us
2016 Luke Cage
2016 Power
2015 Love Is a Four-Letter Word (TV Filmi)

Yapımcı

2018 Sessiz Kalma
2017 Savaştan Sonra
2016 Berber Dükkanı 3
2013 The Inevitable Defeat of Mister & Pete
2008 Tatil Gibisi Yok
2005 Roll Bounce
2005 Güzellik Salonu
2004 Berber Dükkanı 2
2002 Berber Dükkanı

Televizyon

2020 For Life
2006 The Brandon T. Jackson Show
2005 Berber Dükkanı
2003 Soul Food

Senaryo

2013 Love Tha Brotherhood (Kısa Belgesel)
1997 Soul Food
1995 Scenes for the Soul
1992 Paula (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

George Tillman Jr. Fotoğrafları

George Tillman Jr. Haberleri

Portreler