George Young

George Young

George Young
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.2.1980

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

Çin ve Yunan asıllı İngiliz oyuncu.

Asıl adı George Ng'dir. Babası Çinli annesi ise Yunandır. Containment (2016), Grace (2014) ve Final Recipe (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Malignant
2019 Anthem (Video Oyunu – Seslendirme)
2018 Home (Kısa Film))
2018 A Bread Factory, Part One
2018 A Bread Factory, Part Two
2018 The Visit (Kısa Film)
2015 In the Room
2013 Final Recipe
2013 Love... And Other Bad Habits
2010 Jhootha Hi Sahi
2009 Postcards from London (Kısa Film)

Televizyon

2019 Déjà vu
2016 Containment
2016 Young Hollywood
2014 Grace (Mini Dizi)
2013 Mata Mata
2011 The Pupil
2009 The Brian Jackson Show
2008 Casualty

Yönetmen

2018 Home (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Home (Kısa Film)

Televizyon

2015 Fun Taiwan All Stars: Wedding Special (Mini Dizi)

Senaryo

2018 Home (Kısa Film)

Televizyon

2015 Fun Taiwan All Stars: Wedding Special (Mini Dizi)
2006 Fun Taiwan (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

George Young Fotoğrafları

Portreler