Georgiy Deliev

Georgiy Deliev

Georgiy Deliev
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1960

Doğum Yeri: Herson, Ukrayna

Ukraynalı aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Lakabı Zhoryk'tur. Maski Show (1991), Odesskiy podkidysh (2017) ve Zwölf Stühle (2004) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Donbass
2017 Odesskiy podkidysh
2013 Moya rusalka, moya Lorelyay
2012 Vechnoe vozvrashchenie
2011 Shabbat (Kısa Film - Seslendirme)
2009 Melodiya dlya sharmanki
2008 Prykolna Kazka
2004 Nastroyshchik
2004 Zwölf Stühle
2002 Chekhovskie motivy
1991 7 dney s russkoy krasavitsey

Televizyon

2011 Kostoprav
2009 Malakholnaya (TV Filmi)
1991 Maski Show
1984 Grafoman (TV Filmi)

Yönetmen

2017 Odesskiy podkidysh
2010 Sinie Kak More Glaza
1991 7 dney s russkoy krasavitsey
1991 Maski Show

Yapımcı

2017 Odesskiy podkidysh

Senaryo

2017 Odesskiy podkidysh
1991 7 dney s russkoy krasavitsey
1991 Maski Show

Görev Aldığı Yapımlar

Georgiy Deliev Fotoğrafları

Portreler