Gerard Bush

Gerard Bush

Gerard Bush
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Antebellum (2020), Canvases of Courage (2016) ve 17 Seventeen (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Antebellum
2016 Canvases of Courage (Belgesel)

Kısa Film

2018 Shame
2018 The Glass House (We Never Saw It Coming)
2018 Duke Dumont & Ebenezer: Inhale (Video)
2018 Khalid & Normani: Love Lies (Video )
2017 Versus
2017 Sticky Situation (Video)
2017 Kill Jay-Z (Video)
2017 17 Seventeen (Video)
2016 Against the Wall
2016 Against the Wall

Yapımcı

2020 Antebellum

Senaryo

2020 Antebellum
2017 Kill Jay-Z (Kısa Video)
2017 17 Seventeen (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Antebellum, 2020, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Gerard Bush Fotoğrafları

Gerard Bush Haberleri