Gérard Meylan

Gérard Meylan

Gérard Meylan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.12.1952

Doğum Yeri: Marsilya, Fransa

Fransız aktör.

Kanunun Kuvveti (2014), Les neiges du Kilimandjaro (2011) ve Rapt (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Deniz Kıyısındaki Ev
2016 Cézanne et moi
2016 Toril
2014 Kanunun Kuvveti
2014 Au fil d'Ariane
2014 CVStreet: The Movie (Video)
2012 Nono, het Zigzag Kind
2012 Silahlı Eller
2011 Les neiges du Kilimandjaro
2011 Le thanato
2009 Rapt
2009 Suç Ordusu
2008 Lady Jane
2006 Le voyage en Arménie
2005 Alex
2005 Code 68
2004 Mon père est ingénieur
2003 La petite feuille (Short)
2003 Variété française
2003 Un petit service (Short)
2002 Lulu
2002 Marie-Jo et ses 2 amours
2000 La ville est tranquille
2000 À l'attaque!
1998 À la place du coeur
1997 Marius et Jeannette
1996 Nénette et Boni
1995 À la vie, à la mort!
1993 L'argent fait le bonheur
1991 Dieu vomit les tièdes
1991 Transit
1986 Ki lo sa?
1985 Rouge midi
1984 Le matelot 512
1981 Dernier été

Televizyon

2016 Marseille
2012 Yann Piat, chronique d'un assassinat (TV Filmi)
2010 Histoires de vies
2009 Suite noire
2001 Chercheur d'héritiers

Görev Aldığı Yapımlar

Gérard Meylan Fotoğrafları

Gérard Meylan Haberleri

Portreler