Gero Camilo

Gero Camilo

Gero Camilo
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.12.1970

Doğum Yeri: Fortaleza, Brezilya

Brezilyalı oyuncu.

Gazap Ateşi (2004), Carandiru (2003) ve Som & Fúria (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Abe
2018 Talvez uma História de Amor
2015 The Dionti Family
2015 Dá Licença de Contar (Kısa Film)
2014 Na Quebrada
2013 Os Pobres Diabos
2011 Eu Receberia as Piores Notícias dos seus Lindos Lábios
2011 Assalto ao Banco Central
2010 Morte e Vida Severina (em desenho animado) (Video - Seslendirme)
2009 O auto da camisinha (Kısa Film)
2009 Hotel Atlântico
2007 Pequenas Histórias
2007 5 Frações de Uma Quase História
2004 Gazap Ateşi
2003 Narradores de Javé
2003 Carandiru
2002 Tanrı Kent
2002 Madame Satã
2001 Güneşin Ardında
2001 Domésticas: O Filme
2000 Cronicamente Inviável
2000 Bicho de Sete Cabeças

Televizyon

2019 Irmãos Freitas
2018 Pacto de Sangue
2015 El hipnotizador
2012 Gabriela
2011 Amor em 4 Atos (Mini Dizi)
2009 Som & Fúria
2005 Hoje é Dia de Maria

Görev Aldığı Yapımlar

Gero Camilo Fotoğrafları

Portreler