Ghassan Massoud

Ghassan Massoud

Ghassan Massoud
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.9.1958

Doğum Yeri: Şam, Suriye

Suriyeli oyuncu.

Suriye Tiyatro Sanatları Yüksek Enstitüsü'nden mezun olmuştur. Şam Müzik ve Drama Okulu'nda drama profesörüdür. The Promise (2008), Kurtlar Vadisi: Irak (2006) ve Tomris (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Tomris
2018 Morine
2017 Dünyanın Bütün Parası
2017 Writing on Snow
2016 Baron
2014 Exodus: Tanrılar ve Krallar
2009 Kelebek
2008 The Promise
2007 Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2006 Dhilal al sammt
2006 Kurtlar Vadisi: Irak
2005 Cennetin Krallığı
1995 Almoutabaki

Televizyon

2012 Farouk Omar
2005 Akher Ayyam Al Yamamah
2005 Al-Zahir Bibars
2003 Al Hajjaj
2000 Lail Almosaferin

Görev Aldığı Yapımlar

Ghassan Massoud Fotoğrafları

Ghassan Massoud Haberleri

Portreler