Gina Rodriguez

Gina Rodriguez

Gina Rodriguez
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 30.7.1984

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li model, oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Gina Alexis Rodriguez'dir. 2015 yılında yer aldığı komedi-drama dizisi Jane Virgin'de canlandırdığı Jane Villanueva rolüyle tanınır. Bu rolüyle Müzikal veya Komedi Alanında En İyi Kadın Oyuncu Altın Küre ödülünü kazanmıştır. Müzikal-drama filmi Filly Brown'da Majo Tenorio rolünü canlandırdı. Bold ve Beautiful dizisinde Beverly ve Deepwater Horizon'da ise Andrea Fleytas rolüyle yer aldı.

Filmografi

2021 Carmen Sandiego
2020 Bobbie Sue
2020 Kajillionaire
2020 Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal (Kısa Film - Seslendirme)
2020 Awake
2020 Scoob! (Seslendirme)
2019 Andy's Song (Kısa Film)
2019 Someone Great
2019 Miss Bala
2018 Sharon 1.2.3.
2018 Yok Oluş
2018 Küçük Ayak (Seslendirme)
2017 Star (Seslendirme)
2017 Ferdinand (Seslendirme)
2016 Sticky Notes
2016 Deepwater Horizon
2014 Since I Laid Eyes (Kısa Film)
2014 C'est Jane (Kısa Film)
2013 Interstate (Kısa Film)
2013 Enter the Dangerous Mind
2013 The Price We Pay (Kısa Film – Seslendirme)
2013 Sleeping with the Fishes
2013 Una Y Otra Y Otra Ve (Kısa Film)
2012 Filly Brown
2012 California Winter
2011 Go for It!
2010 Our Family Wedding
2010 Little Spoon (Kısa Film)
2009 Osvaldo's (Kısa Film)
2008 Calling It Quits
2008 Ten: Thirty One (Kısa Film)

Televizyon

2020 Diary of a Future President
2019 Robot Chicken (Seslendirme)
2019 Big Mouth
2019 Carmen Sandiego (Seslendirme)
2019 Jane the Virgin
2019 Elena of Avalor
2018 Animals. (Anlatıcı)
2018 Brroklyn Nine-Nine
2014 Wild Blue (TV Filmi)
2013 Longmire
2013 Rizzoli & Isles
2012 No Names
2011 Happy Endings
2011 The Mentalist
2011 The Bold and the Beautiful
2010 10 Things I Hate About You
2010 Army Wives
2010 My Super Psycho Sweet 16: Part 2 (TV Filmi)
2009 Eleventh Hour
2008 Law & Order
2005 Jonny Zero

Yönetmen

2019 Jane the Virgin
2019 Charmed

Yapımcı

2019 Someone Great

Televizyon

2019 Jane the Novela (TV Filmi)
2019 Jane the Virgin
2018 Illegal
2016 Marie Claire Young Women's Honors (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Gina Rodriguez Fotoğrafları

Gina Rodriguez Haberleri

Portreler


Vizyondakiler