Giovanna Mezzogiorno

Giovanna Mezzogiorno

Giovanna Mezzogiorno
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.11.1974

Doğum Yeri: Roma, İtalya

İtalyan oyuncu ve yapımcı.

Vincere (2009), Karşı Pencere (2003) ve Kolera Günlerinde Aşk (2007) filmleriyle tanınmıştır. 2009 yılından bu yana Alessio Federico Fugolo ile evlidir ve iki çocuk annesidir.

Filmografi

2017 Napoli'nin Sırrı
2017 La tenerezza
2016 Come diventare grandi nonostante i genitori
2014 Akşam Yemeği
2013 Vinodentro
2010 Basilicata Coast to Coast
2009 Negli Occhi (Belgesel - Sadece Yapımcı)
2009 Vincere
2009 La prima linea
2008 Sono viva
2008 Palermo'da Yüzleşme
2008 Lotta (Kısa Film)
2008 L'amore non basta
2007 Lezioni di volo
2007 Les murs porteurs
2007 Kolera Günlerinde Aşk
2007 Gece Otobüsü
2006 AD Project (Video Filmi)
2005 Yüreğimdeki Canavar
2004 Stai con me
2004 L'amore ritorna
2004 Au secours, j'ai 30 ans!
2003 Karşı Pencere
2003 Ilaria Alpi - Il più crudele dei giorni
2001 Tutta la conoscenza del mondo
2001 Son Öpücük
2001 Nobel
2001 Malefemmene
1999 Un uomo perbene
1999 Asini
1998 Del perduto amore
1997 Il viaggio della sposa

Televizyon

2004 Virginia, la monaca di Monza (TV Filmi)
2003 Entrusted (TV Filmi)
2000 Les misérables (Mini Dizi
1998 Più leggero non basta (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Giovanna Mezzogiorno Fotoğrafları

Giovanna Mezzogiorno Haberleri

Portreler