Giray Altınok

Giray Altınok

Giray Altınok
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.5.1984

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

Buyur Bi de Burdan Bak! (2015), Hababam Sınıfı Yeniden (2019) ve Bize Müsaade (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Bize Müsaade

Senaryo

2019 Bize Müsaade
2019 Aykut Enişte
2014 Tut Sözünü

Oyuncu

2019 Bize Müsaade
2019 Hababam Sınıfı Yeniden
2015 Düğün Dernek 2: Sünnet
2014 Tut Sözünü
2011 Labirent
2010 Kaybedenler Kulübü
2006 Diriliş (Kısa Film)

Televizyon

2015 Buyur Bi de Burdan Bak!

Görev Aldığı Yapımlar

Giray Altınok Fotoğrafları

Giray Altınok Haberleri

Portreler