Gizem Erdem

Gizem Erdem

Gizem Erdem
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.10.1978

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk kez 1999-2001 yılları arasında yayınlanan Yılan Hikayesi filminde rol alarak oyunculuğa başlamıştır. Derviş Zaim'in yönettiği 2016 yılı yapımı Rüya filminde canlandırdığı Sine karakteriyle Adana Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

2016 Rüya
2015 Nadide Hayat
2014 Çekmeceler
2011 Canavarlar Sofrası
2009 Başka Dilde Aşk

Televizyon

2017 7 Yüz
2013 Ben de Özledim
2012 Çıplak Gerçek
2012 Ağır Roman Yeni Dünya
2010 Mükemmel Çift
2001 Yılan Hikayesi

Ödülleri

2016 23. Adana Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu, Rüya
2012 23. Ankara Film Festivali - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Canavarlar Sofrası

Görev Aldığı Yapımlar

Gizem Erdem Fotoğrafları

Gizem Erdem Haberleri

Portreler