Gizem Soysaldı

Gizem Soysaldı

Gizem Soysaldı
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 25.3.1984

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu.

Tam adı Gizem Erman Soysaldı'dır. Lise eğitimini 2002 yılında Konak Anadolu Lisesi'nde ve lisans eğitimini ise 2006 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı. 2009 yılında Şahika Tekand Studio'da eğitim gördü.

Küçük yaştan beri tiyatro, bale, folklor ve sunuculuk ile uğraşmaktadır. Kariyerine dizilerde oynayarak ve yemek programı sunarak başladı. Daha sonra Malezya yapımı ‘İstanbul Ben Geliyorum’ adlı filmin kadrosunda yer aldı. Ardından Sonsuz Bir Gün adlı sinema filminde oynadı. Gitmek: Benim Marlon ve Brandom filmi ile kariyerinin en üst noktasına çıktı. Dizi projeleri olarak Seksenler dizisinde oynadı.

2007 yılında Halit Ergenç ile evlendi fakat çift 2008 yılında ayrıldı. Oyuncu şu anda Hüseyin Karabey'le evlidir ve Taylan isminde bir çocukları vardır.

Filmografi

2018 İçerdekiler
2013 Sürgün
2012 F Tipi Film
2012 İstanbul Ben Geliyorum
Televizyon

2014 Arka Sokaklar
2013 Seksenler
2013 Bizim Okul
2011 Sensiz Yaşayamam

Yapımcı

2018 İçerdekiler

Ödülleri

2018 25. Uluslararası Adana Film Festivali - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, İçerdekiler

Görev Aldığı Yapımlar

Gizem Soysaldı Fotoğrafları

Gizem Soysaldı Haberleri

Portreler