Godehard Giese

Godehard Giese

Godehard Giese
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.10.1972

Doğum Yeri: Almanya

Alman aktör ve yönetmen.

Berlin Sanat Üniversitesi mezunudur. Die Wahlverwandtschaften Tatort, Hotel Room, Die Geschichte vom Astronauten, Der Kriminalist ve SOKO 5113 filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Schwester.Herz
2019 Tagundnachtgleiche
2019 Geschwister
2018 Transit
2018 Dreigroschenfilm
2017 Submergence
2017 Jetzt.Nicht.
2017 Die Familie
2016 God
2016 Yaşam Kürü
2016 Oregon Pine
2016 Liebmann
2016 Alone in Berlin
2015 Im Sommer wohnt er unten
2015 Gruber geht
2014 Auf den Hund gekommen (Kısa Film)
2014 Wir waren Könige
2014 Stromberg - Der Film
2014 Die Geschichte vom Astronauten
2014 Dessau Dancers
2014 Das Hotelzimmer
2013 Vier Fünftel Nichts (Kısa Film)
2013 Der Zauberer (Kısa Film)
2013 Willkommen bei Habib
2013 Skumtimmen
2013 Millionen
2013 Kitap Hırsızı
2013 King Ping - Tippen Tappen Tödchen
2013 Starman (Kısa Video Film)
2012 Reality XL
2012 Match
2012 En fiende att dö för
2012 Am Himmel der Tag
2011 Lena will es endlich wissen
2011 I Phone You
2011 Fenster zum Sommer
2010 Passanten (Kısa Film)
2010 Achtzehn minus Elf (Kısa Film)
2010 Snabba cash
2010 8 Uhr 28
2009 2012 (Kısa Film)
2009 Viva Europa!
2009 Lila, Lila
2009 Ab jetzt sind wir anders
2009 12 Meter ohne Kopf
2008 Von Fall zu Fall (Kısa Film)
2008 1. Mai
2007 Pain Killer (Kısa Film)
2007 Doppelmord (Kısa Film)
2007 Deutschland deine Lieder (Kısa Film)
2007 Bei Anruf Matt! (Kısa Film)
2003 Die Ritterinnen

Televizyon

2018 Wo kein Schatten fällt (TV Filmi)
2018 Blutsbrüder (TV Filmi)
2018 Walpurgisnacht (Mini Dizi)
2017 The Same Sky
2017 Babylon Berlin
2017 Willkommen bei den Honeckers (TV Filmi)
2017 Meine fremde Freundin (TV Filmi)
2017 Der Sohn (TV Filmi)
2017 Am Ruder (TV Filmi)
2017 Das Verschwinden (Mini Dizi)
2016 Wunschkinder (TV Filmi)
2016 Hedda (TV Filmi)
2016 Die Informantin (TV Filmi)
2016 Die Akte General (TV Filmi)
2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV Filmi)
2015 Deutschland 83
2015 Blochin: Die Lebenden und die Toten
2015 Zweimal Lebenslänglich (TV Filmi)
2015 Unsichtbare Jahre (TV Filmi)
2015 Spinnennetz (TV Filmi)
2015 Käthe Kruse (TV Filmi)
2015 Harter Brocken (TV Filmi)
2015 Der Fall Barschel (TV Filmi)
2015 Der Bankraub (TV Filmi)
2015 Brandmal (TV Filmi)
2015 Schuld (Mini Dizi)
2014 Spreewaldkrimi
2014 Kommissarin Heller
2014 Die letzte Spur
2013 Küstenwache
2013 Mord in Eberswalde (TV Filmi)
2013 Helmut Schmidt - Lebensfragen (TV Filmi)
2013 Die Frau von früher (TV Filmi)
2013 Bez prava na vybor (Mini Dizi)
2012 Lösegeld (TV Filmi)
2012 Im Alleingang - Die Stunde der Krähen (TV Filmi)
2012 Idiotentest (TV Filmi)
2012 Bella Australia (TV Filmi)
2011 Der Kriminalist
2011 Bella Block
2011 Nacht ohne Morgen (TV Filmi)
2011 Inspektor Barbarotti - Verachtung (TV Filmi)
2010 Meine Familie bringt mich um (TV Filmi)
2010 Die Akte Golgatha (TV Filmi)
2009 Wilsberg
2009 Stolberg
2009 Mein Leben & ich
2009 Schatten der Gerechtigkeit (TV Filmi)
2008 Mord mit Aussicht
2008 Im Namen des Gesetzes
2008 Dr. Molly & Karl
2007 Tatort
2007 SOKO Köln
2007 Polizeiruf 110
2007 SOKO Leipzig
2007 Großstadtrevier
2007 GSG 9 - Die Elite Einheit
2007 Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV Filmi)
2007 Der Novembermann (TV Filmi)
2006 SOKO Wismar
2006 Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV Filmi)
2005 Auszeit (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Godehard Giese Fotoğrafları

Godehard Giese Haberleri