Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.11.1981

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile ününe ün katmış ve çok sayıda ödül almıştır. Star TV'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandıran oyuncu, şu an Kanal D'de yayınlanan Adı Efsane dizisinde başrol oyuncusudur

Özel yaşamı

Ali Sunal ile bir süre evli kalmıştır. Çift, 23 Şubat 2012 tarihinde boşanmıştır.

Filmografi

2009 Alvin ve Sincaplar-2 (Seslendirme)
2011 Dedemin İnsanları
2012 Çember (Kısa Film)
2015 Bana Masal Anlatma
2016 Aşk Uykusu

Televizyon

2001 Tatlı Hayat
2002 Beşik Kertmesi
2003 Mühürlü Güller
2003 Hayat Bilgisi
2004 Yol Palas Cinayeti
2005 Yine de Aşığım
2006 Yaprak Dökümü
2009 Hırçın Kız Kadife
2011 Sensiz Olmaz
2012 5'er Beşer
2012 Kayıp Şehir
2013 Aramızda Kalsın
2015 Hatırla Gönül
2017 Adı Efsane

Tiyatro

2014 Kuru Sıkı

Reklam

2010 Penti
2010 Zeytin
2017 Gliss

Ödüller

2012 Bilkent Üniversitesi - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Dedemin İnsanları
2013 12. magazinci.com İnternet Medyası (En İyiler) - Yılın Kadın Dizi Oyuncusu, Kayıp Şehir
2013 Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi - En İyi Kadın Oyuncu, Aramızda Kalsın
2014 Ayaklı Gazete - En İyi Komedi Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncu, Aramızda Kalsın

Görev Aldığı Yapımlar

Gökçe Bahadır Fotoğrafları

Gökçe Bahadır İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler