Gökçe Özyol

Gökçe Özyol

Gökçe Özyol
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 7.12.1972

Doğum Yeri: Türkiye

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film Animasyon Bölümünü bitirmiştir. İki Aile dizisiyle oyunculuk hayatı başladı. Çeşitli dizi ve sinema filmlerinde oynadı. Yahşi Cazibe dizisindeki Barış karakteriyle ünlendi.






Filmografisi

  • Yahşi Cazibe, 2010
  • Vay Arkadaş - Manik, Tik, Dildo, 2010
  • Geniş Aile, 2009
  • Nefes: Vatan Sağolsun, 2009
  • Masumlar, 2009
  • Haneler, 2009
  • Kış Masalı, 2009
  • Gece Gündüz, 2008
  • İki Aile, 2006

Görev Aldığı Yapımlar

Gökçe Özyol Fotoğrafları

Gökçe Özyol İle İlgili Haberler