Gökçe Özyol

Gökçe Özyol

Gökçe Özyol
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 7.12.1972

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film Animasyon Bölümünü bitirmiştir. İki Aile dizisiyle oyunculuk hayatına başladı. Çeşitli dizi ve sinema filmlerinde oynadı. Yahşi Cazibe dizisindeki Barış karakteriyle ünlendi. Alemin Kıralı dizisinde de konuk oyuncu olarak rol alan oyuncu 2011 yılının haziran ayında Gökçe Aytaç'la evlenmiştir.

Filmografi

2018 Borç Harç
2018 Deliler: Fatih'in Fermanı
2018 Milyonluk Kuş
2015 Kötü Kedi Şerafettin (Seslendirme)
2015 Güvercin Uçuverdi
2014 Kendime İyi Bak
2014 Hayat Sana Güzel
2014 Böcek
2013 Şipşak Anadolu
2013 İki Kafadar Chinese Connection
2013 Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda
2012 Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor
2010 Vay Arkadaş
2009 Nefes: Vatan Sağolsun

Televizyon

2017 No: 309
2014 Şimdi Onlar Düşünsün
2014 Hatasız Kul Olmaz
2014 Filinta 'Bir Osmanlı Polisiyesi'
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor
2013 20 Dakika
2012 İşler Güçler
2012 Alemin Kıralı
2011 Yahşi Cazibe
2009 Masumlar
2009 Kış Masalı
2009 Haneler
2008 Gece Gündüz
2006 İki Aile

Görev Aldığı Yapımlar

Gökçe Özyol Fotoğrafları

Gökçe Özyol Haberleri