Gökhan Yıkılkan

Gökhan Yıkılkan

Gökhan Yıkılkan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1983

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da bitirdi. Yazları gittiği gençlik kamplarında skeçler yazıp oynamaya basladı. Lisede ilk defa tiyatro sahnesine çıktı. Ailesi uçak mühendisi olmasını isterken o, liseden sonra tiyatro oyuncusu olacağını izah ederek Ankara Sanat Tiyatrosu'na kursiyer olarak girdi ve tiyatro oyunlarında oynadı. O yıllarda konservatuar imtihanlarına girdi kazanamadı ve babasının kuruyemiş dükkanında çalıştı. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü burslu kazanıp İstanbul'a geldi. Burada tanıştığı yapımcı Alper Mestçi'nin hazırladığı TRT'nin programlarından biri olan Bir Zahmet'le isminden söz ettirmeye başladı.

Filmografi

2019 Hep Yek 3
2018 Güvercin Hırsızları
2018 Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet
2018 Oflu Hoca Trakya'da
2017 Hep Yek 2
2017 Damat Koğuşu
2015 Hep Yek
2015 Güvercin Uçuverdi
2013 Ziyaret-i Şahane (Kısa Film)
2013 Adem'in Hikayesi (Kısa Film)
2009 Kanal-İ-zasyon

Televizyon

2016 Güzel İkili (TV Filmi)
2015 Piramit (TV Programı)
2014 Otel Divane
2012 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2012 2 Yaka Bir İsmail
2011 Adım Bayram Bayram
2009 Bi' Zahmet (TV Programı)

Görev Aldığı Yapımlar

Gökhan Yıkılkan Fotoğrafları

Gökhan Yıkılkan Haberleri

Portreler