Gonca Vuslateri

Gonca Vuslateri

Gonca Vuslateri
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.9.1986

Doğum Yeri: Bursa, Türkiye

Türk oyuncu.

Tam adı Nazlı Gonca Vuslateri'dir. Babası astsubay olduğu için görevi nedeniyle ailesiyle birlikte 8 yıl boyunca Adana'da lojmanda yaşadı. Babası 1994'te emekli olunca ailesi ile birlikte Bursa'ya geri dönüp burada yaşamaya devam etti. 1998'de annesi ve babası boşandı. Bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul'da yaşamaya başladı.

İlkokul 2. sınıftan beri oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmiş ve bitirmiştir. 'Dot' tiyatrosunda da çalışan Gonca Vuslateri'nin oyunculuğa ilk adım attığı proje Ruhsar dizisi olmuştur.

Filmografi

2017 Düğüm Salonu
2015 Bizans Oyunları: Geym of Bizans
2010 Kaybedenler Kulübü
2009 Bornova Bornova

Televizyon

2016 Anne
2015 Komedi Türkiye (TV Programı)
2012 İbret-i Ailem
2011 Yalan Dünya
2011 Yerden Yüksek
2011 Küçük Sırlar
2009 Canım Ailem
2006 Kız Babası
2004 Büyük Buluşma
2004 Aliye
2000 Eyvah Kızım Büyüdü
1997 Ruhsar

Seslendirme

2015 Kötü Kedi Şerafettin

Görev Aldığı Yapımlar

Gonca Vuslateri Fotoğrafları

Gonca Vuslateri Haberleri