Goncagül Sunar

Goncagül Sunar

Goncagül Sunar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.9.1970

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve müzisyen.

Kariyeri

'Mahallenin Muhtarları' dizisinde Fadime'nin arkadaşı olarak ve Asmalı Konak dizisindeki hizmetçi Hayriye ve Çemberimde Gül Oya dizisindeki şarkıcı Canan karakterleriyle tanınan Sunar, 1991'de Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları topluluğu ile sanat hayatına başlamıştır. Mahallenin Muhtarları dizisiyle ilk kez kamera karşısında oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Çağan Irmak'la çalışmış sanatçı, sinema ve dizi filmlerinde rol almıştır. Türkçe sözlü beste yapan ve şarkılara uygun etkili sesiyle folk-rock türünde bir albüm hazırlayan sanatçı, gitar çalışmaları da yapmaktadır. Sunar son olarak, 2008 yılında Kanal D'de yayınlanan Yol Arkadaşım dizisinde Rukiye Elmastaş karakterini canlandırmıştır. Sunar 2004 yılında rol aldığı ve Kanal D'de yayınlanan Çemberimde Gül Oya filmindeki Canan rolü için bir röportajında 'Bundan sonra ne oynarsam oynayayım Çemberimde Gül Oya da Canan Cansev’in yeri bambaşkadır bende.' demiştir.

Filmografi

2017 Her Şey Mümkün
2016 Hayat Şarkısı
2015 Uzaklarda Arama
2014 Cinayet 
2014 Kaderimin Yazıldığı Gün 
2013 Muhteşem Yüzyıl 
2012 Umutsuz Ev Kadınları 
2011 Leyla ile Mecnun 
2008 Issız Adam 
2008 Gökten Üç Elma Düştü 
2008 Yol Arkadaşım 
2007 Tatlı İntikam 
2007 Güzel Günler 
2007 Çemberin Dışında 
2006 Fırtına 
2006 Ahh İstanbul 
2006 Ona Melek Deme 
2005 Güz Yangını 
2005 O Şimdi Mahkum 
2005 Döngel Karhanesi 
2004 Çemberimde Gül Oya 
2003 Asmalı Konak Hayat 
2002 Asmalı Konak 
2000 Filler ve Çimen 
2000 Abuzer Kadayıf 
1999 Günaydın İstanbul Kardeş 
1994 Küçük Bey 
1992 Mahallenin Muhtarları 

Görev Aldığı Yapımlar

Goncagül Sunar Fotoğrafları

Goncagül Sunar Haberleri