Gözde Çığacı

Gözde Çığacı

Gözde Çığacı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.10.1991

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Kameralar karşısına ilk kez 2011 yılında Kuzey Güney dizisiyle geçmiştir. Ardından Kördüğüm, Yılanların Öcü, Bugünün Saraylısı, Sen de Gitme, Ana Yüreği ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştır.

Filmografi

2018 Güven
2014 Unutursam Fısılda

Televizyon

2018 Dudullu Postası
2017 Ateş Böceği
2016 Kördüğüm
2014 Yılanların Öcü
2013 Bugünün Saraylısı
2012 Kuzey Güney
2011 Muhteşem Yüzyıl
2011 Ana Yüreği

Tiyatro

2018 O Gece
2016 Küheylan
2012 Ay Ecesi

Ödülleri

2016 Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri - Umut Veren Kadın Oyuncu, Küheylan

Görev Aldığı Yapımlar

Gözde Çığacı Fotoğrafları

Gözde Çığacı Haberleri

Portreler