Gözde Mutluer

Gözde Mutluer

Gözde Mutluer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.10.1991

Doğum Yeri: İzmit, Türkiye

Türk oyuncu.

Küçük yaşta oyunculuğa başlayan oyuncu hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Gebze Anadolu Lisesi'nde okudu. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde okumaktadır. Kendisini İllüstrasyon Çizim alanında da geliştirmiştir. Galatasaraylı olduğunu bilmeyen yoktur. İlk oyunculuk deneyimine Show Tv’nin Melekler Korusun dizisinde başlamıştır. Kısa sürede yıldızı parlayan oyuncu birçok dizide oyunculuk yapmış aynı zamanda birçok reklam filminde oynamıştır. Oğuzhan Koç’un Ayy isimli klibinde de oynamıştır.

Filmografi

2018 Kardeşler
2018 4N1K 2
2017 4N1K
2015 Kardeşim Benim
2013 Benimle Oynar mısın?
2012 Dağ

Televizyon

2018 4N1K
2016 Kördüğüm
2015 Bana Baba Dedi
2015 Asla Vazgeçmem
2014 Not Defteri
2014 Aşkın Kanunu
2013 Bebek İşi
2011 Tövbeler Tövbesi
2011 Bizim Yenge
2011 Lale Devri
2009 Melekler Korusun

Ödülleri

2018 25. Adana Film Festivali - Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü, Kardeşler

Görev Aldığı Yapımlar

Gözde Mutluer Fotoğrafları

Gözde Mutluer Haberleri

Portreler