Gregório Duvivier

Gregório Duvivier

Gregório Duvivier
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.4.1986

Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Brezilya

Brezilyalı oyuncu.

Tam adı Gregório Byington Duvivier'dir. Apenas o Fim (2008), Mandrake (2007) ve Vendemos Cadeiras (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Görünmez Yaşam
2018 Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie (Kısa Film)
2016 Refrigerantes e Canções de Amor
2016 Porta dos Fundos: Contrato Vitalício
2016 Desculpe o Transtorno
2014 O Atelier (Kısa Film)
2013 Vai que dá Certo
2013 Giovanni Improtta
2013 Fim (Kısa Film)
2012 Reis e Ratos
2012 O Diário de Tati
2012 Eu Não Faço a Menor Ideia do Que Eu Tô Fazendo Com a Minha Vida
2011 Qualquer Gato Vira-Lata
2011 O Homem do Futuro
2011 Não Se Preocupe, Nada Vai Dar Certo
2010 Podia Ser Pior
2010 Chico Xavier
2010 Birizon (Kısa Film)
2010 5x Favela, Agora por Nós Mesmos
2009 Vida de Balconista
2009 Alguns Nomes do Impossivel (Kısa Film)
2009 A Mulher Invisível
2009 À Deriva
2008 Apenas o Fim
2007 Podecrer!

Televizyon

2015 O Grande Gonzalez
2014 Viral (Mini Dizi)
2014 Gentalha
2013 Louco por Elas
2013 A Grande Família
2012 Porta dos Fundos (Mini Dizi)
2012 O Fantástico Mundo de Gregorio
2012 As Brasileiras
2011 Mulher de Fases
2010 Vendemos Cadeiras
2010 Junto & Misturado
2009 Os Buchas
2009 Fantástico
2009 A Lei e o Crime
2008 Mateus, o Balconista (Mini Dizi)
2008 Casos e Acasos
2008 Cilada
2007 O Sistema
2007 Mandrake
2006 Alta Estação

Yapımcı

2014 Viral (Mini Dizi)

Senaryo

2018 Greg News com Gregório Duvivier
2017 Porta Adentro
2015 O Grande Gonzalez
2014 Porta dos Fundos (Mini Dizi)
2013 Louco por Elas
2012 O Fantástico Mundo de Gregorio
2010 As Cariocas

Görev Aldığı Yapımlar

Gregório Duvivier Fotoğrafları

Portreler