Grégoire Colin

Grégoire Colin

Grégoire Colin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.7.1975

Doğum Yeri: Hauts-de-Seine, Fransa

Fransız oyuncu.

Nénette et Boni (1996), Opium (2013) ve Lisières (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Proxima
2019 L'état sauvage
2019 Burası Cennet Olmalı
2019 Camille
2017 Le rire de ma mère
2017 Le prix du succès
2017 Kalbini Görebilmek
2017 Barbara
2015 L'homme le plus beau du monde (Kısa Film)
2015 Full Contact
2013 Opium
2013 Les salauds
2013 Je m'appelle Hmmm....
2012 Spanien
2012 Augustine
2011 Nos résistances
2010 Proie
2009 L'apparition de la Joconde
2008 Nanayomachi
2008 35 tek rom
2007 Voleurs de chevaux
2007 Le tueur
2006 L'éclaireur
2006 Exes
2005 Le domaine perdu
2005 La ravisseuse
2004 L'intrus
2003 Snowboarder
2003 Inquiétudes
2002 Vendredi soir
2002 Sex Is Comedy
2002 Novela (Kısa Film)
2002 La guerre à Paris
2000 Sade
2000 Adela
1999 Superlove
1999 Beau travail
1998 Secret défense
1998 Meleklerin Düş Yaşamı
1998 Disparus
1997 Nel profondo paese straniero
1996 Nénette et Boni
1995 Le fils de Gascogne
1995 Fiesta
1994 Yağmurdan önce
1994 Pas très catholique
1994 Kraliçe Margot
1993 Roulez jeunesse!
1993 Mardi (Kısa Film)
1993 L'oeil écarlate
1992 Olivier, Olivier
1991 L'année de l'éveil
1990 Le silence d'ailleurs

Televizyon

2020 The Attaché
2019 Zone Blanche
2019 Examen de conscience (TV Movie)
2018 Thanksgiving
2012 Napoleon wal Mahroussa
2011 L'épervier
1994 Tous les garçons et les filles de leur âge...
1994 Jalna (Mini Dizi)
1991 Cinéma 16

Yönetmen

2012 Lisières (Kısa Film)
2009 La baie du renard (Kısa Film)

Yapımcı

2012 Lisières (Kısa Film)
2009 La baie du renard (Kısa Film)

Senaryo

2012 Lisières (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Grégoire Colin Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler