Gregory Plotkin

Gregory Plotkin

Gregory Plotkin
Kurgu, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

Paranormal Activity: Hayalet Boyutu (2015) ve Cehennem Festivali (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Cehennem Festivali 
2016 Black Mass (Kısa Film)
2015 Paranormal Activity: Hayalet Boyutu

Yapımcı Olarak

2015 Area 51
2015 Nightlight
2014 Paranormal Activity: İşaretliler
2012 Paranormal Activity 4
2011 Paranormal Activity 3

Oyuncu Olarak

1988 Warlords

Görev Aldığı Yapımlar

Gregory Plotkin Fotoğrafları

Gregory Plotkin Haberleri