Gregory Zaragoza

Gregory Zaragoza

Gregory Zaragoza
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.8.1954

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Gregory Ray Zaragoza'dır. Jordan (2010), The Forever Purge (2021), The Prefect Family (2011) ve Son Mohikan (1992) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Forever Purge
2019 Portal
2017 Cassidy Red
2015 You Could Be Happy (Kısa Film)
2015 The Oblivious (Kısa Film)
2014 Point of Origin (Kısa Film)
2012 Double Barrel (Kısa Film)
2011 The Perfect Family
2010 Jordan
1998 Fishes Outta Water
1992 Son Mohikan

Televizyon

2020 Stumptown
2017 Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: War Within the Cartel (TV Filmi)
2016 Those Who Can't
2014 Quick Draw
2007 Soprano Ailesi
2006 The War That Made America (Belgesel)
2004 The Jury
2001 Law & Order
1998 Grace & Glorie (TV Filmi)
1998 New York Undercover
1994 Heaven & Hell: North & South, Book III (Mini Dizi)
1986 The Equalizer

Görev Aldığı Yapımlar

Gregory Zaragoza Fotoğrafları

Portreler