Greta Scacchi

Greta Scacchi

Greta Scacchi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.2.1960

Doğum Yeri: Milano, İtalya

İtalyan oyuncu.

Avustralya Western Üniversitesi'nden mezun oldu. 1975 yılında tiyatro ile oyunculuğa adım atmıştır. 1981 yılında Bergerac dizisiyle TV'de ve 1982 yılında Das zweite Gesicht filmiyle de sinemada ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Oyuncular (1992), Emma (1996), Looking for Alibrandi (2000) ve Rasputin (1996) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Shepherd
2019 Barbarları Beklerken
2019 Palm Beach
2018 Operation Finale
2018 Kafadaki Bal
2018 Amanda
2017 La tenerezza
2017 La ragazza nella nebbia
2016 The White King
2015 North v South
2014 The Falling
2010 Ways to Live Forever
2010 Un altro mondo
2010 Capture Anthologies: Love, Lust and Tragedy (Video)
2008 Brideshead Revisited
2007 Shoot on Sight
2007 L'amore nascosto
2006 The Handyman (Kısa Film)
2006 The Book of Revelation
2006 Icicle Melt (Kısa Film)
2005 Uçuş Planı
2004 İhtirasın bedeli
2004 Beyond the Sea
2003 Il ronzio delle mosche
2003 Baltic Storm
2001 Festival in Cannes
2000 One of the Hollywood Ten
2000 Looking for Alibrandi
1999 Tom's Midnight Garden
1999 The Manor
1999 Pamuk Mary
1999 Love & Rage
1999 Ladies Room
1998 Le violon rouge
1997 The Serpent's Kiss
1996 Emma
1996 Cosi
1995 Jefferson in Paris
1994 The Browning Version
1994 Country Life
1992 Turtle Beach
1992 Tendeki Tuz
1992 Oyuncular
1991 Paramparça
1991 Fires Within
1990 Şüphe Altında
1988 Paura e amore
1988 Ay Kadın
1987 Un homme amoureux
1987 Good morning Babilonia
1987 Beyaz Yaramazlık
1985 Defence of the Realm
1985 Coca Cola Kid
1985 Burke & Wills
1983 Heat and Dust
1983 Dead on Time (Kısa Film)
1982 Das zweite Gesicht

Televizyon

2018 The Terror
2017 Versailles
2016 War & Peace (Mini Dizi)
2015 A.D. The Bible Continues
2013 Poirot
2013 Hindenburg: The Last Flight (Mini Dizi)
2008 The Trojan Horse (Mini Dizi)
2007 The Afternoon Play
2007 Miss Austen Regrets (TV Filmi)
2006 Two Twisted
2006 Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (Mini Dizi)
2006 Broken Trail (Mini Dizi)
2006 Agatha Christie's Marple
2004 Maigret: L'ombra cinese (TV Filmi)
2002 Jeffrey Archer: The Truth (TV Filmi)
2002 Daniel Deronda (Mini Dizi)
2001 The Farm (Mini Dizi)
2000 Omnibus (Belgesel)
1998 Macbeth (TV Filmi)
1997 The Odyssey (Mini Dizi)
1996 Rasputin (TV Filmi)
1984 Waterfront (Mini Dizi)
1984 The Ebony Tower (TV Filmi)
1984 Dr. Fischer of Geneva (TV Filmi)
1984 Camille (TV Filmi)
1981 Bergerac

Görev Aldığı Yapımlar

Greta Scacchi Fotoğrafları

Greta Scacchi Haberleri