Grey Damon

Grey Damon

Grey Damon
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.9.1987

Doğum Yeri: Indiana, ABD

ABD'li aktör.

İlk kez 2009 yılında yayınlanan 90210 dizisiyle oyunculuğa adım attı. Daha çok 10 Things I Hate About You ve The Secret Circle TV çalışmalarında yer aldı. 2013 yılında yayınlanan American Horror Story: Coven ve Oldboy dizilerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Possession of Hannah Grace
2017 Sex Guaranteed
2013 Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Oldboy
2010 The Devil Within

Televizyon

2019 Station 19
2017 The Magicians
2017 The Flash
2016 Aquarius
2014 Twisted
2014 Star-Crossed
2013 American Horror Story
2012 Gizli Çember
2011 Friday Night Lights
2011 The Nine Lives of Chloe King (Mini Dizi)
2010 True Blood
2010 The Whole Truth
2010 Greek
2010 10 Things I Hate About You
2010 The Odds (TV Filmi)
2009 Lincoln Heights
2009 90210

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kadavra, The Possession of Hannah Grace, 2018, Oyuncu

Grey Damon Fotoğrafları

Portreler