Grigoriy Dobrygin

Grigoriy Dobrygin

Grigoriy Dobrygin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.2.1986

Doğum Yeri: Kamchatka Oblast, Rusya

Rus tiyatro ve film oyuncusu, yapımcı ve yönetmen. Tam adı Grigoriy Eduardovich Dobrygin'dir.

Dobrygin, klasik bir şekilde eğitimli bir bale dansçısı olarak 2009 yılında çekilen Black Lightning filminde Rus süper kahramanı rolünü üstlendi. 2010 yılında oynadığı How I Ended This Summer filmiyle eleştirmenlerin olumlu beğenisini toplamıştır.

Filmografi

2017 Matilda
2016 Our Kind of Traitor
2015 Territory
2015 Grain
2014 A Most Wanted Man
2014 Beloved Sisters (Aynı zamanda yapımcı)
2014 Verpaskungen (Kısa Film – Aynı zamanda senarist ve yönetmen)
2014 Black Sea
2013 Blizzard
2013 Treason (Kısa Film – Aynı zamanda senarist ve yönetmen)
2012 Atomic Ivan
2011 The Fourth State
2011 4 Days in May
2010 How I Ended This Summer
2009 Detachments: Solo in a Minefield
2009 The Legend of Akhtamar
2009 Black Lightning

Görev Aldığı Yapımlar

Grigoriy Dobrygin Fotoğrafları

Grigoriy Dobrygin İle İlgili Haberler

Portreler