Gringe

Gringe

Gringe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.2.1980

Doğum Yeri: Poitiers, Fransa

Fransız rapçi, söz yazarı ve oyuncu.

Asıl adı Guillaume Tranchant'tır ve sahne adı olarak Gringe'i kullanmaktadır. Carbone (2017), L'heure de la sortie (2018) ve Les chatouilles (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Acele Baba Aranıyor
2018 L'heure de la sortie
2018 Les chatouilles
2017 Carbone
2015 Comment c'est loin 
2013 Casseurs Flowters - 15h02 - Regarde comme il fait beau (Kısa Video)
2012 Orelsan - Ils Sont Cools (Kısa Video)

Televizyon

2017 Serge le Mytho
2016 Bloqués

Senaryo

2016 Casseurs Flowters - Si Facile (Kısa Video)
2016 Casseurs Flowters - Inachevés (Kısa Video)
2014 Casseurs Flowters - 06h16 - Des histoires à raconter (Kısa Video)
2014 Casseurs Flowters - 01h47 - Change de pote (Kısa Video)
2014 Casseurs Flowters - 22h31 - Fais les backs (Kısa Video)
2013 Casseurs Flowters - 15h02 - Regarde comme il fait beau (dehors) (Video hort) 
2013 Casseurs Flowters - Bloqué (Kısa Video)
2012 Orelsan - Ils Sont Cools (Kısa Video)

Televizyon

2016 Bloqués


Görev Aldığı Yapımlar

Gringe Fotoğrafları

Gringe Haberleri

Portreler