Gudmundur Arnar Gudmundsson

Gudmundur Arnar Gudmundsson

Gudmundur Arnar Gudmundsson
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.2.1982

Doğum Yeri: Reykjavik, İzlanda

İzlandalı senarist, yönetmen ve yapımcı. Hvalfjörður, Gençlik Başımda Duman ve Ártún filmleriyle tanınmaktadır.

Filmografi

Yapımcı Olarak

2016 Gençlik Başımda Duman
2015 The Mad Half Hour (Kısa Film)
2014 Ártún (Kısa Film)
2013 Hvalfjörður (Kısa Film)
2009 Jeffrey & Beth (Kısa Film)
2005 Þröng sýn (Kısa Film)

Senarist Olarak

2016 Gençlik Başımda Duman
2014 Ártún (Kısa Film)
2013 Hvalfjörður (Kısa Film)
2009 Jeffrey & Beth (Kısa Film)
2005 Þröng sýn (Kısa Film)

Yönetmen Olarak

2016 Gençlik Başımda Duman
2014 Ártún (Kısa Film)
2013 Hvalfjörður (Kısa Film)
2009 Jeffrey & Beth (Kısa Film)
2005 Þröng sýn (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Gudmundur Arnar Gudmundsson Fotoğrafları

Portreler