Gül Arslan

Gül Arslan

Gül Arslan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.10.1986

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümü Yüksek Lisans mezunudur.

Filmografi

2016 Belalılar
2015 Üç Harfli Aşk (Kısa Film)
2015 Demir Atlı Gringo
2013 İstanbul Efsaneleri
2013 İki Kafadar Chinese Connection
2011 Yalnızlık
2011 Paranormal İstanbul

Televizyon

2014 Sungurlar
2014 Gölgedekiler
2012 Hazine (TV Filmi)
2012 Ev Ödevi (TV Filmi)
2012 Ağır Roman Yeni Dünya
2012 Acayip Hikayeler
2012 Yamak Ahmet
2011 Akasya Durağı
2011 Arka Sokaklar
2011 Sihirli Annem
2011 Başrolde Aşk
2010 Lale Devri
2010 Kızım Nerede
2010 Kırık Zeytin Dalı (TV Filmi)
2008 Öldür Onu (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Gül Arslan Fotoğrafları

Portreler