Gülcan Arslan

Gülcan Arslan

Gülcan Arslan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.5.1986

Doğum Yeri: Sakarya, Türkiye

Türk oyuncu.

1 Mayıs 1986'da Karasu, Sakarya Türkiye'de doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi almış ve birçok dizi ve reklamda oynamıştır.

İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Sardunya Sokak' adlı dizide oynadı. Daha sonra 2008 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan 'Sınıf' adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Hepimiz Birimiz İçin' adlı dizide rol aldı.

Filmografi

2011 Entelköy Efeköy'e Karşı

Televizyon

2017 Ölene Kadar
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Nizama Adanmış Ruhlar
2014 Günahkar
2013 Arka Sokaklar
2011 Her Şeye Rağmen
2011 Bir Çocuk Sevdim
2009 Kafkas 
2009 Kahramanlar
2008 Hepimiz Birimiz İçin
2008 Sınıf
2008 Gurbet Kuşları 
2007 Sardunya Sokak

Görev Aldığı Yapımlar

Gülcan Arslan Fotoğrafları

Gülcan Arslan Haberleri