Gülhan Tekin

Gülhan Tekin

Gülhan Tekin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.5.1975

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk senarist ve oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dramatik Yazarlık bölümünden mezundur. 2004 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır ve halen BKM Mutfak bünyesindedir.


Filmografi

Senarist Olarak

2011 Aşağı Yukarı Yemişliler
2007 Gönül Salıncağı
2004 Türkü Filmi

Oyuncu Olarak

2018 Oflu Hoca'nın Şifresi 3
2017 Maide'nin Altın Günü
2017 Kolonya Cumhuriyeti
2017 Deli Aşk
2016 Deli Dumrul
2014 Zaman Makinesi 1973
2013 Hükümet Kadın 2
2012 Hükümet Kadın
2009 Neşeli Hayat
2009 Güneşi Gördüm
2007 Beyaz Melek
2006 Beynelmilel
2005 Organize İşler
2000 Filler ve Çimen

Televizyon

2017 Türk Malı
2016 Geldim Gördüm Güldüm Show
2015 Eğlendirme Dairesi
2014 Kim O!
2014 Analı Oğullu
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor
2011 Başrolde Aşk
2011 Aşağı Yukarı Yemişliler
2009 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2009 Avrupa Yakası
2006 Fırtına
2006 Bir Demet Tiyatro
2006 Bebeğim
2001 Yeni Hayat

Görev Aldığı Yapımlar

Gülhan Tekin Fotoğrafları

Gülhan Tekin İle İlgili Haberler