Gülşah Çomoğlu

Gülşah Çomoğlu

Gülşah Çomoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.5.1986

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu. 

Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'nden mezun olan oyuncu kısa sürede gösterdiği büyük başarı sayesinde yapımcılar tarafından aranan oyuncular arasındaki yerini almıştır. İki Efendinin Kuşağı, Troyalı Kadınlar, Kafatası, Yeşil Kuş, Tanrı, Hürrem Sultan, Camdan Kalp, Venedik Taciri adlı tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Filmografi

2017 Umudun Kıyısında
2015 İfritin Diyeti: Cinnia

Televizyon

2019 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2016 Yüksek Sosyete
2015 Aşkın Bedeli
2015 Unutma Beni

Görev Aldığı Yapımlar

Gülşah Çomoğlu Fotoğrafları

Gülşah Çomoğlu Haberleri