Gülşah Şahin

Gülşah Şahin

Gülşah Şahin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.10.1982

Doğum Yeri: Rize, Türkiye

Türk oyuncu.

Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümü mezunudur. Mezuniyetinden sonra oyunculuk ve spikerlik üzerine eğitimler aldı. Ardından çeşitli dizi ve filmlerde yer almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez Memleket Hikayeleri isimli dizi ile geçti. Daha sonra ise çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı.

2006’da Yeşeren Düşler isimli dizide Elif karakterini canlandırdı. 2008’de Dinle Neyden ve 2011’de ise Canan isimli dizide rol aldı. 2013’te ise Tozlu Yollar isimli dizide rol aldı.

2018 yılında Filinta: Bin Yılın Şafağında dizisinden rol arkadaşı Cem Uçan'la evlendi.

Filmografi

2018 Deliler
2008 Dinle Neyden
2006 Kehribar

Televizyon

2015 Filinta 'Bin Yılın Şafağında'
2015 Küçük Kıyamet
2014 Hıyanet Sarmalı
2014 Düşler ve Umutlar
2012 Tozlu Yollar
2011 İnsan Aldandı
2011 Sırat
2012 Canan
2009 Aile Saadeti
2006 Yeşeren Düşler
2006 Umut Hiç Bitmeyecek (TV Filmi)
2006 Memleket Hikayeleri: Evlerinin Önü Mersin (TV Filmi)
2006 Memleket Hikayeleri - Mican (TV Filmi)
2005 Memleket Hikayeleri - Çalın Davulları (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Gülşah Şahin Fotoğrafları

Gülşah Şahin Haberleri

Portreler