Gülsüm Alkan

Gülsüm Alkan

Gülsüm Alkan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1971

Doğum Yeri: Manisa, Türkiye

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu Manisa Alaşehir doğumludur.

Filmografi

2017 Şanssız Adam
2016 Parayı Bulduk
2016 El Değmemiş Aşk
2014 Deliha
2012 Bir Kurabiye Masalı (Kısa Film)
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 Neşeli Hayat

Televizyon

2016 Hayat Şarkısı
2015 Bana Baba Dedi
2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2006 Fırtına
2006 Bir Demet Tiyatro
2006 Bebeğim
2006 Arka Sokaklar
2004 Yabancı Damat
2004 Cennet Mahallesi
1994 İnce İnce Yasemince

Görev Aldığı Yapımlar

Gülsüm Alkan Fotoğrafları

Gülsüm Alkan İle İlgili Haberler

Portreler