Gürbey İleri

Gürbey İleri

Gürbey İleri
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.02.1988

Doğum Yeri: istanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine Arka Sıradakiler dizisiyle başlamıştır. 2008 yılında “Ayakta Kal” filminde Berkin'in arkadaşı rolünde oynamıştır. Kalbim Seni Seçti isimli dizide de rol alan Gürbey İleri 2012-2013 sezonunda Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet rolüyle hafızalara kazınmıştır.

Filmografi

2021 Avcı İlk Kehanet
2019 Ali
2019 Özgür Dünya
2008 Ayakta Kal

Televizyon

2018 Diriliş: Ertuğrul
2017 Sevda Kuşun Kanadında
2016 Eve Dönüş
2015 Kaderimin Yazıldığı Gün
2014 Yasak
2013 Muhteşem Yüzyıl
2011 Kalbim Seni Seçti
2011 Arka Sıradakiler

Görev Aldığı Yapımlar

Gürbey İleri Fotoğrafları

Gürbey İleri Haberleri