Gustavo Graef Marino

Gustavo Graef Marino

Gustavo Graef Marino
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.09.1955

Doğum Yeri: Santiago, Şili

Şilili senarist, yapımcı ve yönetmen.

Johnny 100 Pesos (1993), Die Stimme (1988), Instinct to Kill (2001) ve Otages en péril (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 Johnny 100 Pesos: Capítulo Dos
2001 Instinct to Kill
1999 Otages en péril
1993 Johnny 100 Pesos
1988 Die Stimme

Televizyon

2012 Cobre
2009 Héroes (Mini Dizi)
2008 Hermanos y Detectives (Mini Dizi)
2006 Reporteras urbanas
1987 Filmarbeit mit Douglas Sirk (Belgesel TV Filmi)
1987 Auf Achse

Yapımcı

2017 Johnny 100 Pesos: Capítulo Dos
2007 Che Kopete: La Película
1993 Johnny 100 Pesos

Senaryo

1993 Johnny 100 Pesos
1988 Die Stimme

Televizyon

1987 Auf Achse

Görev Aldığı Yapımlar

Gustavo Graef Marino Fotoğrafları