Gwendoline Christie

Gwendoline Christie

Gwendoline Christie
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.10.1978

Doğum Yeri: Worthing, İngiltere

İngiliz aktris ve model. 

Tam adı Gwendoline Manuela Mariett Josephine Christie Brown'dur. HBO dizisi Game of Thrones'taki Brienne of Tarth ve Star Wars serisindeki Captain Phasma rolleriyle bilinmektedir.

Christie, moda tasarımcısı Giles Deacon ile birliktedir.

Filmografi

2018 The Darkest Minds
2018 Marwen'a Hoşgeldiniz
2018 In Fabric
2017 Star Wars: The Last Jedi
2016 Absolutely Fabulous: The Movie
2016 The Dress (Kısa Film)
2015 The Hunger Games: Mockingjay – Part 2
2015 Star Wars: The Force Awakens
2013 The Zero Theorem
2011 Ourhouse, Episode 2: Class (Kısa Film – Ayrıca Yapımcı)
2011 Ourhouse, Episode 3: The Cure of Folly (Kısa Film – Ayrıca Yapımcı)
2010 Ourhouse, Episode 1: Games (Kısa Film – Ayrıca Yapımcı)
2010 Ourhouse, Episode 4: Internal Problems (Kısa Film – Ayrıca Yapımcı)
2009 The Imaginarium of Doctor Parnassus
2007 The Time Surgeon (Kısa Film)

Televizyon

2017 Top of the Lake: China Girl
2012 Game of Thrones
2012 Wizards vs Aliens
2010 Seven Ages of Britain Teaser (Kısa TV Film)

Tiyatro

2010 Dr. Faustus
2009 Giantbum
2009 Skin Deep
2009 Breakfast at Tiffany's
2007 Cymbeline
2006 Pravda
2006 Mirandolina

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Star Wars Battlefront II
2016 Lego Star Wars: The Force Awakens

Görev Aldığı Yapımlar

Gwendoline Christie Fotoğrafları

Gwendoline Christie Haberleri