H. Can Dizdaroğlu

H. Can Dizdaroğlu

H. Can Dizdaroğlu
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 30.9.1983

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk çizgi roman yazarı, senarist ve yönetmen.

Kocaeli Üniversitesi Radyo-TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Birçok TV yapımında animatör olarak görev yaptı. 2013 yılında TV'de yayınlanan Fırıldak Ailesi isimli animasyon dizisinin senarist ve yönetmenliğini yaptı. 2014 yılında ise Çınar isimli TRT Çocuk dizisinin yönetmenliğini yaptı. 2017 yılında ise Fırıldak Ailesi filmiyle ilk kez uzun metraj bir yapımda senarist ve yönetmenlik deneyimi yaşadı.

Filmografi

Yönetmen

2019 Kral Şakir Korsanlar Diyarı
2018 Kral Şakir Oyun Zamanı
2016 Fırıldak Ailesi Orta Dünya

Televizyon

2014 Çınar
2013 Fırıldak Ailesi

Senaryo

2019 Kral Şakir Korsanlar Diyarı
2018 Kral Şakir Oyun Zamanı
2016 Fırıldak Ailesi Orta Dünya

Televizyon

2013 Fırıldak Ailesi

Görev Aldığı Yapımlar

H. Can Dizdaroğlu Fotoğrafları

H. Can Dizdaroğlu Haberleri

Portreler