Hacı Ali Konuk

Hacı Ali Konuk

Hacı Ali Konuk
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.5.1969

Doğum Yeri: Erzurum, Türkiye

Türk oyuncu.

1969 senesinde Erzurum’da dünyaya gelmiş daha sonra ailesi ile Aydın’a yerleşmiş ardından İzmit’te liseyi bitirmiştir. Üniversite’de dişçilik okuyan Hacı Ali Konuk bitirmeden İlahiyat’a geçiş yapmış orasını da bitirmeden ayrılmıştır.

1995 yılında Çiçek Taksi dizisi ile başladığı oyunculuk serüvenine birçok sinema, program ve dizi ile devam etmiştir. Özellikle Seksenler dizisinde canlandırdığı Bekçi Bekir karakteri ile tanınmıştır. 

Filmografi

2017 Organik Aşk
2015 Merdiven Baba
2002 Şeytan Bunun Neresinde

Televizyon

2016 Seksenler
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir (TV Programı)
2013 Çocuklar Duymasın
2006 Meçhule Gidenler
2006 Cemile
2006 Arka Sokaklar
2005 Şifre
2005 Beşinci Boyut
2003 Parmak İzi
2003 Kurşun Yarası
2003 Kampüsistan
2003 Hayat Bilgisi
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2001 Tatlı Hayat
1995 Çiçek Taksi

Tiyatro

2018 Vay Sen misin Ben Olan?
2016 Pijamalı Adamlar

Görev Aldığı Yapımlar

Hacı Ali Konuk Fotoğrafları

Hacı Ali Konuk Haberleri

Portreler