Hae-hyo Kwon

Hae-hyo Kwon

Hae-hyo Kwon
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.11.1965

Doğum Yeri: Seul, Güney Kore

Güney Koreli oyuncu.

Le Jour d'après (2017), Hotel by the River (2018) ve Jincha sanai (1996) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Peninsula
2020 La femme qui s'est enfuie
2019 Tazza: One aideu jaek
2019 Inseparable Bros
2019 Fukuoka
2019 Bae-sim-won
2018 La Disparue
2018 Hotel by the River
2018 Gukgabudo-ui Nal
2017 Seule sur la plage la nuit
2017 Le Jour d'après
2016 Yourself and Yours
2016 Vanishing time: A boy who returned
2015 Sosuuigyeon
2014 Pik-keulh-neun cheong-chun
2014 Gwanneungui Bubchik
2013 The Fake
2013 Deo web-toon: Ye-go sal-in
2012 Ne-beu-en-ding-seu-to-ri
2012 In Another Country
2010 Ma-eum-i Doo-beon-jjae I-ya-gi
2009 Won nait seutaendeu
2003 Cheongpung myeongwol
2002 Paemilli
2002 Mongjungin
2001 Sun Mool
2001 Igeoshi beobida
2001 Haru
1999 A+ salm
1998 Zzim
1997 Che-inji
1996 Jincha sanai
1996 Goseuteu mamma
1994 Sae sang bakuro
1994 Gumiho
1994 Gameui beobjig
1992 Myeongja aggiggo sonya

Televizyon

2020 Nobody Knows
2019 Wang-i doin nam-ja
2019 Geomsaekeoreul Ibryeokhaseyo: WWW
2017 Lanjeri Sonyeosidae
2017 Jachebalgwang Opiseu
2016 Jiltooui Hwashin
2016 Ddan-dda-ra
2014 Angel Eyes
2013 Kyeolhonui yeoshi
2012 Yooryung
2012 Deurim hai
2011 Believe in love (Sarangeul Mideoyo)
2009 Cain and Abel
2008 Nuguseyo?
2008 Kokkiri
2007 Eeo siti
2006 Yeowooya Mwohani
2006 Dolahhwayo Sunaesshi
2005 Nae Sarang Torami (Mini Dizi)
2005 Nae ireumeun Kim Sam-soon
2002 Gyeoul yeonga
2002 Dangsinyeopi joha

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yarımada, Peninsula / Train to Busan 2, 2020, Oyuncu

Hae-hyo Kwon Fotoğrafları

Hae-hyo Kwon Haberleri