Hakan Alak

Hakan Alak

Hakan Alak
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.01.1974

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk müzisyen, senarist, yapımcı ve yönetmen.

1993 yılından bu yana Grup Yorum'la birlikte müzik yapmaktadır. İlk filmi “Gerçek Hikaye”yi 2001 yılında çekti. O tarihten beri, üç film, bir müzik videosu yönetti. “Cehennemde Üç Gün” ilk uzun metrajlı belgesel çalışmasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Hakikat Şeyh Bedreddin
2004 Cehennemde 3 Gün (Belgesel)
2001 Gerçek Hikaye

Yapımcı

2016 Yeşil Kırmızı (Belgesel)
2013 Hile Yolu

Senaryo

2021 Hakikat Şeyh Bedreddin
2001 Gerçek Hikaye

Görev Aldığı Yapımlar

Hakan Alak Fotoğrafları

Hakan Alak Haberleri