Hakan Algül

Hakan Algül

Hakan Algül
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1966

Doğum Yeri: Çanakkale, Türkiye

Türk yönetmen.

İlk olarak Yeter Anne isimli dizide 2002 yılında yer aldı. Sonrasında ise sevilen komedi dizisi Avrupa Yakası’nın da yönetmen koltuğunda bulundu. 2005 yılında Döngel Kârhanesi’nin yönetmenliğini yaparak beyazperdeye de ilk adımını atmış oldu. Sevgili Dünürüm'de iki bölümün yönetmenliğini yapmasının ardından ise Eyyvah Eyvah serisinin de yönetmenliğini yaptı.

Şen Yuva isimli diziyi yönetmesinin sonrasında Berlin Kaplanı ve Deliha gibi iki önemli komedi filmlerinde de yönetmenlik koltuğunda yer aldı.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Düğüm Salonu
2016 Olanlar Oldu
2016 Niyazi Gül Dörtnala
2014 Eyyvah Eyvah 3
2014 Deliha
2012 Berlin Kaplanı
2011 Eyyvah Eyvah 2
2010 Eyyvah Eyvah
2007 Döngel Karhanesi

Televizyon

2018 Jet Sosyete
2016 Geldim Gördüm Güldüm Show (TV Programı)
2014 Kim O! (TV Programı)
2013 Aldırma Gönül
2012 Canımın İçi
2010 Şen Yuva
2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2008 Mert İle Gert
2008 Benim Annem Bir Melek
2007 Sevgili Dünürüm
2007 Kısmetim Otel
2007 Deliler / Rapor (TV Filmi)
2006 Avrupa Yakası

Oyuncu Olarak

2013 Öfke (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Hakan Algül Fotoğrafları

Hakan Algül Haberleri