Hakan Bilgin

Hakan Bilgin

Hakan Bilgin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.4.1967

Doğum Yeri: Samsun, Türkiye

Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. 

Tam adı Hasan Hakan Bilgin'dir. Aslen Arhavi, Artvinlidir. Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'ndaki çalışmalarından sonra, 1990 yılında Ortaoyuncular'la profesyonelliğe adım attı. 2008 yılında Nişantaşı'nda Sakizli Cafe'nin sahibiydi. Mekanı kapattığını, toptana girdiğini, toptan çalıştığını açıklamıştır. Verdiği bir röportajda dizi, sinema ve tiyatro arasından kendisini en iyi tiyatroyla ifade edebildiğini söylemiştir.

Filmografi

2018 Çakallarla Dans 5
2018 Görevimiz Tatil
2018 Baba 1.5
2018 Arapsaçı
2017 Yanlış Anlama
2016 Çakallarla Dans 4
2016 Soluk (Kısa Film)
2016 Nereden Nereye
2016 Deliormanlı
2015 Ali Kundilli 2
2015 91.1
2014 Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı
2014 Hayat Sana Güzel
2012 Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede
2012 Sıkıysa Yakala
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir (Yarışmacı)
2010 Çakallarla Dans
2009 Aşk Geliyorum Demez
2008 Avanak Kuzenler
2007 Recep İvedik
2007 Adem'in Trenleri
2006 Balıketi (TV Filmi)
2005 Keloğlan Kara Prens'e Karşı
2004 Pardon
2002 Mumya Firarda
1998 Üçüncü Sayfa
1996 Eşkıya

Televizyon

2018 Ege'nin Hamsisi
2017 Aşk ve Gurur
2015 Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan Temaşası'
2015 Evli ve Öfkeli
2014 Küçük Ağa
2013 Herşey Yolunda Merkez
2012 İşler Güçler
2012 Suskunlar
2011 Yıldız Masalı
2011 Adım Bayram Bayram
2011 Geniş Aile
2011 Arka Sokaklar
2010 Çakıl Taşları
2009 Sıkı Dostlar
2009 Açık Mutfak
2008 Kolay Gelsin
2008 Ece
2008 Aşkım Aşkım
2007 Çok Özel Tim
2007 Cumhur Cemaat
2005 Sen misin, Değil misin?
2005 Misi
2005 Kayıt Dışı
2004 Çınaraltı
2004 Yağmur Zamanı
2004 Biz Boşanıyoruz
2004 Bir Dilim Aşk
2004 3. Tür
2003 Bekarlar
2003 Baba
2003 Alacakaranlık
2002 Efsane
2001 Cinlerle Periler
2001 Aşkım Aşkım
2001 Yılan Hikayesi
1997 Ruhsar
1996 Tatlı Kaçıklar
1995 Çiçek Taksi

Görev Aldığı Yapımlar

Hakan Bilgin Fotoğrafları

Hakan Bilgin Haberleri

Portreler


Vizyondakiler