Hakan Emre Ünal

Hakan Emre Ünal

Hakan Emre Ünal
Oyuncu

Doğum Yeri: Türkiye

Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunudur. 2007-2013 yılları arasında Bilgi Üniversitesi bünyesinde farklı tiyatro topluluklarında oyuncu, yönetmen ve yazar olarak denemelerde bulundu. Kadir Has Üniversitesi Film/Drama-Oyunculuk Bölümü’ndeki Yüksek Lisans eğitimini 2015 yılında tamamladı. EKİP Tiyatrosu’nun “İki Kapılı Ev” ve “Avrupa” adlı oyunlarında rol aldı. Hâlihazırda Seyyar Sahne ve Altıdan Sonra Tiyatro bünyesinde oyunculuk yapmakta, Tiyatro Medresesi’nde çaycılık, şoförlük ve oyunculuk görevlerini şevkle sürdürmektedir.

Filmografi

2019 Bozkır
2017 Düş Kırgınları

Tiyatro

2017 Vahşi Kedinin Saati
2017 Gizemli Bavul
2017 Sevgili Arsız Ölüm
2016 Bir Meşrutiyet Faciası Yahut Gündüzlerimiz
2016 Pera'nın Zamanı
2015 Avrupa
2015 Trom
2014 İki Kapılı Ev
2012 Rosencrantz ve Guildenstern Öldüler

Görev Aldığı Yapımlar

Hakan Emre Ünal Fotoğrafları

Hakan Emre Ünal Haberleri

Portreler