Hakan Gürtop

Hakan Gürtop

Hakan Gürtop
Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Doğum Tarihi: 23.1.1964

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk yönetmen.

2007 yılında Sinop Cezaevi'ndeki kadın mahkumlar arasındaki yaşananları anlatan Parmaklıklar Ardında dizisiyle tanınmıştır. Bu dizinin yanı sıra birçok dizi ve filmin görüntü yönetmenliği ve yönetmenliğini yapmıştır.

Filmografi

2019 İki Gözüm
2019 Bizim Semtin Çocukları
2018 İçimdeki Hazine

Televizyon

2015 Gamsız Hayat
2011 Kalbim Seni Seçti
2010 Nakş-ı Dil Sultan
2009 Bahar Dalları
2008 Parmaklıklar Ardında
2005 Zeytin Dalı

Görev Aldığı Yapımlar

Hakan Gürtop Fotoğrafları

Hakan Gürtop Haberleri

Portreler