Hakan Kurşun

Hakan Kurşun

Hakan Kurşun
Yönetmen

Doğum Tarihi: 19.4.1981

Doğum Yeri: Almanya

Türk yapımcı ve yönetmen.

Ayaz (2012) sinema filmi, Doludizgin Yıllar (2008), Ağlatan Dans (2014) ve  Milat (2015) TV dizileri ile tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Yuvaya Dönüş
2012 Ayaz
2009 Cadde Hikayeleri

Televizyon

2015 Milat
2014 Ağlatan Dans
2010 Konstantin'in Şifreleri
2009 Yalancısın Sen
2009 Aynadaki Düşman
2008 Doludizgin Yıllar
2007 İsmet'in Kısmeti (TV Filmi)
2006 Hacettepe Efsanesi (TV Filmi)

Yapımcı

Televizyon

2006 Dök İçini Rahatla

Görev Aldığı Yapımlar

Hakan Kurşun Fotoğrafları

Hakan Kurşun Haberleri

Portreler