Hakan Tolga Polat

Hakan Tolga Polat

Hakan Tolga Polat
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.12.1971

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

Trakya Üniversitesi'nde İşletme, New Jersey City Univercity'de Ekonomi, New York Film Academy'de Aktörlük, Yönetmenlik ve Yapımcılık eğitimleri aldı. 2010 yılında TV için çekilen Antik Çağda Tarsus ve Felsefe filminin yönetmenliğini yapmıştır. Birçok reklam filminde yer almıştır.

Filmografi

2018 Sessiz Ol
2016 Tango on the Balcony (Kısa Film)
2010 Av Mevsimi

Televizyon

2013 The Blacklist (ABD Dizisi)
2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2010 Ezel
2010 Kavak Yelleri
2010 Doktorlar
2009 Melekler Korusun
2006 Acı Hayat
2005 Ihlamurlar Altında

Görev Aldığı Yapımlar

Hakan Tolga Polat Fotoğrafları